TRAILERE

E.S. RENTAL A/S tilbyder leasing af alle trailere, herunder gardintrailere, boxtrailere, åbne trailere, tiptrailere, dyretrailere og køletrailere med høj fokus på driftsikkerhed. Det er altid muligt at få GPS og køleovervågning på trailere. Vi har et stærkt samarbejde med alle europæiske producenter, derfor er vi altid prisdygtige og leverings dygtige af alle trailere.

Trailere vi leaser

BRUGSRET

Når du leaser et materiel hos ES Rental A/S, betaler du for brugsretten af lastbilen. Det materielle produkt er til rådighed på samme måde som, hvis din virksomhed selv ejede det.

SKRÆDDERSYET FINANSIERING

Hos ES Rental A/S hjælper vi dig også med at finansiere hele din virksomhed. Det giver dig frihed og tryghed i udviklingen af din virksomhed.

GENNEMSIGTIG ØKONOMI

Leasing gør dit budget sikkert, fordi du har en fast månedlig udgift til ES Rental A/S. Du kender dine omkostninger og vil være fri for uventede regninge

SIKKERHED

De fleste uheld skyldes menneskelige fejl. Derfor har vi hos ES Rental A/S, stor fokus på at alt vores leasing materiel har de rigtige udstyrspakker for at assistere føreren bedst i alle situationer.