DANMARKS NYESTE FLÅDE!

Hos ES Rental A/S leaser du altid fabriksnye lastbiler og trailere, på den måde er vi sikre på altid at have den nyeste teknologi, den bedste brændstoføkonomi og den højeste sikkerhed! Alle vores lastbilenheder har en maks leasingperiode på 36 måneder og hvor trailere har en maks leasingperiode på 60 måneder. På den måde minimere vi chance for at din virksomhed står stille, men altid er godt kørende uden reparationer og stilstand!

LASTBILER

DIESELAFTALE

TRAILERE

FINANSIEL LEASING

Finansiel leasing er en udbredt finansieringsform for erhverv, og kan være et godt alternativ til lånefinansiering eller selvfinansiering. Ejendomsretten under hele leasingaftalen er hos ES Rental A/S, mens du som kunde, har den fulde brugsret. I modsætning til køb, består fordelen i at du som kunde ikke har likviditetsbelastning ud over den månedlige leasingydelse.

Vi kan bl.a. tilbyde

BRUGSRET

Når du leaser et materiel hos ES Rental A/S, betaler du for brugsretten af lastbilen. Det materielle produkt er til rådighed på samme måde som, hvis din virksomhed selv ejede det.

SKRÆDDERSYET FINANSIERING

Hos ES Rental A/S hjælper vi dig også med at finansiere hele din virksomhed. Det giver dig frihed og tryghed i udviklingen af din virksomhed.

GENNEMSIGTIG ØKONOMI

Leasing gør dit budget sikkert, fordi du har en fast månedlig udgift til ES Rental A/S. Du kender dine omkostninger og vil være fri for uventede regninge

SIKKERHED

De fleste uheld skyldes menneskelige fejl. Derfor har vi hos ES Rental A/S, stor fokus på at alt vores leasing materiel har de rigtige udstyrspakker for at assistere føreren bedst i alle situationer.