DIESEL

Vi har hos ES RENTAL A/S et stærkt samarbejde med olieselskaberne i Danmark, derved sikre vi, at vi altid kan tilbyde din virksomhed de bedste priser på markedet og med 70 tankstationer fordelt i Danmark er de altid i nærheden. Udover diesel i Danmark kan du også nemt og sikkert bruge dit tankkort til adblue og på udvalgte tankstationer i Sverige. Du bruger dit Diesel-kort som når du tanker i Danmark. Dine tankinger bliver faktureret sammen med dine køb i Danmark, så du stadig har én faktura. Derudover modtager du bilag på svenske tankninger, så du kan søge om at få momsen refunderet.

BRUGSRET

Når du leaser et materiel hos ES Rental A/S, betaler du for brugsretten af lastbilen. Det materielle produkt er til rådighed på samme måde som, hvis din virksomhed selv ejede det.

SKRÆDDERSYET FINANSIERING

Hos ES Rental A/S hjælper vi dig også med at finansiere hele din virksomhed. Det giver dig frihed og tryghed i udviklingen af din virksomhed.

GENNEMSIGTIG ØKONOMI

Leasing gør dit budget sikkert, fordi du har en fast månedlig udgift til ES Rental A/S. Du kender dine omkostninger og vil være fri for uventede regninge

SIKKERHED

De fleste uheld skyldes menneskelige fejl. Derfor har vi hos ES Rental A/S, stor fokus på at alt vores leasing materiel har de rigtige udstyrspakker for at assistere føreren bedst i alle situationer.